[youtube https://www.youtube.com/watch?v=awfQ13VL_ts?rel=0]

L’Espluga de Francolí ha activat aquesta setmana la primera pantalla interactiva del municipi perquè els visitants hi puguin consultar la informació turística. Està situada al mig de la vila, a la plaça de l’Església, punt d’inici de la Ruta Templera i Hospitalera.

Segons el regidor de Turisme, Jordi Torre, la pantalla es troba en un espai concorregut i pot fer de complement de l’Oficina de Turisme aportant informació bàsica sobre les propostes espluguines, com per exemple la mateixa Ruta Templera.

El tòtem informatiu està connectat amb el web de turisme i es poden conèixer els diversos museus i espais d’interès, però també els restaurants i allotjaments de la vila. Pròximament, la plataforma també connectarà amb el portal web de la Unió de Botigues i Empreses i també s’hi pot consultar l’agenda d’activitats de l’Espluga. La pantalla ha suposat una inversió d’uns 12.000 euros i la regidoria de turisme no tanca la porta a instal·lar-ne en altres punts.