Una quinzena de Pessebres Vivents de Catalunya han participat aquest diumenge a la 4a Trobada organitzada per la Coordinadora que aglutina les entitats organitzadores dels pessebres catalans, al Monestir de Santa Maria de Poblet. Entre d’altres, hi han assistit representants dels Pessebres Vivents de Jesús, Pals, Corró d’Avall, les Gunyoles d’Avinyonet, Canyelles, Castell d’Aro o Linyola.

Després d’una primera edició a Corró d’Avall i les dues següents al Monestir de Montserrat, aquesta vegada els principals responsables dels Pessebres Vivents d’arreu del territori català van voler trobar-se a la Conca de Barberà a iniciativa del Pesssebre Vivent de l’Espluga. La jornada va estar dedicada a la formació prèvia a la nova temporada de representacions nadalenques.

Formació en xarxes socials i protecció de dades

La trobada va començar a les 10 del matí amb la rebuda de tots els Pessebres Vivents participants, seguit d’una ponència sobre l’ús de les xarxes socials per la difusió de les representacions amb Lleonard del Rio, de l’empresa Fila 12. Després, Eva Cortés de l’Ens de l’Associacionisme Cultural va formar els organitzadors dels Pessebres Vivents en matèria de gestió i protecció de dades, segons els canvis vigents de normativa i les necessitats d’aquest tipus de projectes.

ÀUDIO: El president de la coordinadora, Jordi Filella, explica el programa d’activitats

La cinquantena d’assistents a la Trobada van compartir un dinar de germanor i després van tenir l’oportunitat de visitar el Monestir de Santa Maria de Poblet.