L’Espluga ha celebrat aquest dissabte la caminada popular de l’11 de setembre estrenant una nova data per tal d’esponjar la programació d’actes de la Diada Nacional. Una quarantena de persones han participat en la tradicional sortida que, aquest 2018, ha acabat a l’Ermita de la Santíssima Trinitat.

La ruta de la caminada popular va començar a les 8 del matí a la Plaça del Casal. Els caminadors van enfilar camí de la Cometa fins a les Masies pujant pel sender de Natura. A la font del Deport hi va haver esmorzar per tothom, col·laboració de l’Ajuntament de l’Espluga, i seguidament es va pujar al mirador. Seguidament van baixar cap a l’Ermita, primer per la pista i després pel sender Artiga. Els caminadors van arribar a l’Ermita aproxidament a la 1 del migdia on és va llegir el manifest.

GALERIA D’IMATGES D’EVA BONET