Aquest dissabte 15 de setembre al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí s’ha pogut veure l’espectacle de Joan Pera «Fer riure és un art». Una obra que ha sigut el plat fort de la Festa del Soci 2018 del Casal de l’Espluga.

Unes 250 persones van poder celebrar els 50 anys de professió de l’artista amb una classe magistral sobre l’art de fer riure. Amb la seva complicitat habitual Joan Pera va revelar alguns dels seus trucs i va desmuntar algunes de les tesis escrites sobre l’humor. L’actor català va presentar un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa.

La Festa del Soci 2018 va començar el dissabte 8 de setembre amb una primera sessió de classes de sardanes gratuïtes per a joves a partir de 7 anys., una activitat que es repetirà el dissabte vinent a les 11 del matí a la plaça Montserrat Canals. La Festa del Soci d’enguany acabarà el diumenge 23 de setembre amb actuació i ballada popular a càrrec de la Cobla Contemporània.