Desenes de genets i aficionats de l’hípica s’han reunit aquest diumenge a les instal·lacions del Club Hípic Espluga de Francolí per participar en el primer concurs social de salt d’obstacles que ha organitzat l’entitat. El debut espluguí ha superat les expectatives, ja que les proves han comptat amb una seixantena de sortides a pista.

Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 3 de la tarda s’han disputat proves de salt començant per a les menys exigents de 0,20 metres i finalitzant amb el salt d’1,20 metres. Els participants han estat originaris, majoritàriament, de la província de Lleida i de Tarragona, però també d’altres punts de Catalunya. Els qui no hi han faltat són els esportistes del club que s’han sumat al concurs i amb molt bona nota, ja que tots ells han fet podi en les respectives categories. 

Les valoracions d’aquesta primera experiència com a organitzadors de concursos són bones. D’una banda, des del club, Sergi Vendrell, s’ha mostrat molt satisfet amb l’estrena perquè “per ser el primer concurs i un social, hem tingut èxit de participació“. Al seu temps, la regidora d’esports de l’Espluga, Erika Soriano, ha felicitat al club per l’organització de l’esdeveniment i els ha encoratjat a continuar perquè és una forma de donar a conèixer el municipi.

ÀUDIO: Erika Soriano valora la iniciativa

De fet, el calendari de concursos tot just comença per als espluguins, ja que aquest octubre debutaran organitzant la seva primera prova oficial. 

ÀUDIO: Entrevista a Sergi Vendrell, responsable del Club Hípic Espluga de Francolí

GALERIA D’IMATGES