L’Assemblea Nacional de Catalunya de la Conca de Barberà s’ha sumat a una iniciativa per tal de col·locar pancartes amb missatges favorables a la independència de Catalunya en diferents ponts de l’autopista AP-2 i de l’N-240, a l’altura de la Conca de Barberà.

Els cotxes que aquest dissabte circulaven per l’AP-2 i l’N-240 han pogut veure com als ponts que travessaven l’autopista i la nacional hi havia penjats cartells en favor de la República i de l’alliberament dels presos polítics, a més a més, de desenes de persones amb estelades i llaços grocs. Es tracta de la iniciativa ‘Ponts per la llibertat’, impulsada per l’ANC.

Els manifestants s’han concentrat als diversos ponts a les 6 de la tarda i ha acabat pels volts de les 8 del vespre. Un acte que s’ha fet aquest dissabte, 1 de setembre, en plena operació tornada dels turistes.

Reaccions cap a les dues bandes

Segons ha pogut observar l’EFMR, els vehicles que circulaven per l’autopista han mostrat reaccions cap a les dues bandes. Les favorables s’han basat en cops de clàxon, punys alçats i salutacions amb la mà, fins i tot alguna estelada i elements grocs alçats; les negatives, algunes d’elles amb insults amb els braços i cops de clàxon.

Galeria d’imatges de la iniciativa de l’ANC