[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jIf87fMTHhU?rel=0]

Conèixer els establiments de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga (UBEE) des del mòbil i, per exemple, trobar-ne la ubicació ja és possible. El comerç local ha estrenat un portal web on els clients poden trobar tots els negocis associats i consultar-ne la informació bàsica, les vies de contacte, la seva geolocalització o bé diverses fotografies.

Amb aquesta iniciativa ara tots els establiments ja existeixen a internet i són consultables des de qualsevol dispositiu. A través del portal esplugacomercial.cat, que s’ha presentat aquest dilluns es pot contactar amb cada establiment i amb la UBEE. A més a més, es pot trobar la història de l’associació, les últimes notícies i també permet buscar les botigues i empreses per àmbits o bé per conceptes clau.

La necessitat d’actualitzar-se ha portat a la UBEE a impulsar el nou web que ha comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de l’Espluga. Segons explica la presidenta, Maria Teresa Martí, és una eina molt fàcil d’utilitzar i que està a l’abast de tothom. Un dels objectius del projecte és centralitzar el teixit comercial i empresarial en un web perquè així sigui més senzills de localitzar.

Amb l’entrada en funcionament del nou portal, el regidor de Comunicació de l’Espluga, Jordi Torre, destaca que “amb el nou portal podrem tenir la guia del comerç local a la butxaca”.

ÀUDIO: Jordi Torre valora la iniciativa de la UBEE

Campanya promocional a les Xarxes Socials

Al mateix temps, la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga també ha presentat la nova campanya promocional que es basa en una minisèrie audiovisual que s’anirà publicant en cada estació de l’any i que ha produït l’empresa espluguina Andechaga Produccions.

ÀUDIO: David Cobo explica la nova campanya a través de les xarxes

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=93n5sXFFN6o]