Amb el nom de Piscineja, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha programat activitats a les piscines de diversos municipis de la comarca per tal que els joves juguin i facin activitats físiques en aquests equipaments. Així doncs, els flotadors dònut, passarel·les flotants, un tronc de dos metres o unes rodes de ratolí inflables ompliran diverses piscines de la Conca aquest estiu. L’objectiu del Consell és crear “dinàmiques interessants de diversió i cohesió”.

La novetat principal d’enguany arriba amb l’activitat Tuneja’t-shirt. El taller consisteix en personalitzar-se la samarreta, transformant-la i retallant-la o estampant-hi els motius estiuencs i de tendència. En declaracions a l’Espluga FM Ràdio, Gemma Rosselló, tècnica de l’Oficina Jove, afirma que “la idea és customitzar la samarreta amb un disseny actual i poder reutilitzar samarretes que ja no et poses, donant-li un nou ús a la moda actual.”

Els tallers, recomanats a partir de 12 anys, es realitzaran a les piscines dels municipis en conveni amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal. En alguns municipis aquestes activitats s’han inclòs dins el programa de la Setmana de la Joventut. Tota la informació sobre els dies, hores i pobles en què tindran lloc els tallers es trobarà a la web concajove.cat.