La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Espluga ha convocat per aquest dimecres a les 9 del vespre la primera reunió informativa del Consell Esportiu de l’Espluga que s’haurà de constituir aquesta tardor.

La trobada se celebrarà a la Sala Llucià Navarro del Casal i s’adreça a les entitats esportives, membres de les Associacions de Mares i Pares de les escoles, empreses esportives i esportistes a títol individual que s’hi vulguin vincular. En aquesta sessió s’explicaran les bases i objectius del nou Consell Esportiu.

ÀUDIO: Erika Soriano anuncia la sessió informativa al Ple Municipal

El nou organisme neix amb l’objectiu de vetllar pels usos dels equipaments esportius i també es constitueix per reunir les persones vinculades amb l’esport local per tal de proposar i organitzar activitats esportives al municipi, com pot ser el cas del Dia espluguí de l’activitat física. Durant el mes d’abril, el Ple Municipal de l’Espluga ja va aprovar la creació de l’organisme i el seu reglament.