El Pavelló Municipal de l’Espluga de Francolí acollirà aquest dissabte 9 de juny la novena Copa Federació d’Hoquei Patins de les categories Aleví i Juvenil.

Quatre equips de Catalunya de cada categoria disputaran les semifinals i la final del campionat al nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga. La prova, organitzada per l’Hoquei Casal de l’Espluga i la Federació Catalana d’Hoquei de Catalunya, comptarà amb la participació de més d’un centenar de jugadors.

En categoria Aleví jugaran els següents equips: CP Tordera «B«, PHC Sant Cugat «A», PHC Sant Cugat «C» i el CP Manlleu «B«. Pel que fa en categoria Juvenil els equips són els següents: CP Voltregà «B«, CP Vic «B«, CP Vilafranca «A» i el CP Congrés «A». Els equips arriben a semifinals després de disputar la lliga corresponent i les eliminatòries.

La jornada esportiva començarà a les 9 del matí amb la primera semifinal de la categoria Aleví, seguidament es jugarà la semifinal del juvenil. A les 11.30h es disputarà la segona semifinal de l’aleví i a continuació la semifinal dos del juvenil. Després de dinar, a les 16 h de la tarda, es jugaran les dues finals de consolidació. Finalment a les 18.30h hi haurà la final en categoria Aleví i a les 19.45h es disputarà la final en categoria juvenil. En acabar hi haurà la cerimònia de clausura amb el lliurament de Trofeus.