La cinquena edició del cicle de debats Visions 5.1 acaba aquest dissabte a Montblanc amb la darrera taula rodona que reflexionarà al voltant de la comunicació en el sector vitivinícola.

“Com comuniquem la sommelieria i el vi” és el títol del debat que se celebrarà aquest dissabte a les 7 de la tarda a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc.

Un dels ponents serà Ferran Centelles que és sommelier i consultor a Espanya de Jancis Robinson, la crítica de vins britànica més influent del món, i col·labora amb El Bulli Foundation, a més de ser membre fundador del club vinícola Wineissocial. També hi participarà Anna Vicens, sommelier i presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, al mateix temps que exerceix com a supervisora de tots els establiments Wine Palace. Finalment, també s’hi podrà escoltar a Patrícia de Golferichs, editora de l’Agenda de Vins Catalans, es dedica a la comunicació del món del vi i col·labora amb diversos mitjans de comunicació especialitzats en el sector.

El món rural, present i futur

La setmana passada, el cicle va tornar al Museu de la Vida Rural, aquesta vegada amb preguntes al voltant dels projectes i reptes del món rural. Maria Carme Freixa, Rafael López Monné, Vanesa Freixa, Marta Amigó, Carme Ferrer i Anna March van compartir dues hores de conversa per explicar els projectes amb els quals han treballat.

Els reptes de futur del món rural, la diferenciació respecte a les regions urbanes o bé les traves i complicacions amb les quals topen els projectes i iniciatives en els municipis més petits, van ser centrar algunes de les reflexions.