Dues coreografies de l’Escola de Dansa del Casal han aconseguit la primera posició del Concurs Nacional Anaprode celebrat aquest cap de setmana al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

L’escola espluguina hi va participar amb les 3 coreografies que es van classificar en la primera fase. A la final hi competia juntament amb les guanyadores de les diverses zones de l’estat espanyol i també d’altres països, ja que Anaprode compta amb la col·laboració de la Confederació Nacional de Dansa de França, en total s’hi van aplegar 1.000 ballarines i ballarins de 50 escoles diferents.

«Vete despacio que tengo prisa» del duo de Marina Roca i Marta Pàmias van ser les primeres a ballar i també en aconseguir la primera posició. «I’m a lady» amb Mar Foguet també va aconseguir la màxima puntuació de la seva categoria. L’altra coreografia presentada al concurs va ser «Perdidas entre aguas» interpretada per Esther Guerrero, Núria Nieto i Anna Solé, que va aconseguir la segona posició del Concurs en la seva categoria.