Les femenines del club de futbol espluguí han obtingut la 2a posició de la lliga de Futbol-7 de Tarragona a una jornada de finalitzar la competició 2017/18.

Els bons resultats de les espluguines durant tota la temporada els ha permès sumar un total de 45 punts, aconseguits amb 15 victòries i 4 derrotes. A més, han estat el segon equip menys golejat amb només 39 gols encaixats.

Després d’un final de lliga molt ajustat, la Unió Esportiva l’Espluga s’ha quedat a les portes de la primera posició, a només 3 punts del primer classificat, el Reus Deportiu. El podi l’ha completat el FC Tàrraco amb 44 punts, un menys que les espluguines.

Tot i això, no és la primera vegada que l’equip femení es proclama subcampió de lliga, sinó que ja ho va fer a la temporada 2014/15 en què també es va quedar a tres punts del lideratge.

D’altra banda, enguany la UEE celebra el 10è aniversari de la fundació de l’equip femení que des del 2008 s’ha consolidat a les comarques tarragonines. Actualment, és l’únic conjunt femení de futbol-7 de la Conca de Barberà.

L’equip tècnic i les jugadores valoren molt positivament l’actuació a la lliga i resten a l’espera de disputar la Copa Tarragona que encara no ha estat convocada per la Federació Catalana de Futbol. Als micròfons de l’EFMR, han explicat que encaren amb força i entusiasme la recta final de l’última temporada amb camp de terra.