L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument ha iniciat aquest cap de setmana els concerts de celebració del 10è aniversari de la formació musical.

La primera actuació s’ha celebrat aquest diumenge 8 d’abril a l’Església de la Nativitat de Durro, a la Vall de Boí, on ja s’ha pogut escoltar el nou repertori. Aquest diumenge l’Orquestra TLP compartirà escenari amb la Banda Unió Musical de Tarragona en un concert a la capital de la demarcació.

Una cinquantena de persones, entre músics i acompanyants, han passat el cap de setmana a la casa de colònies Casa Llavasa de Durro, propietat de l’Associació l’Estornell de l’Espluga. La formació ha celebrat un stage per commemorar els seus 10 anys de vida i enfortir els vincles entre els participants.

Després de l’actuació a la Vall de Boí, els músics de la Conca de Barberà  ja encaren l’actuació d’aquest diumenge 15 d’abril al Teatre de Tarragona al costat de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT). La formació tarragonina celebrarà un concert de primavera especial amb motiu del seu 25è aniversari i, alhora, amb una proposta musical vinculada amb les olimpíades, davant la proximitat dels Jocs Mediterranis 2018 que acull la demarcació. A més a més, així es repetirà el concert conjunt que la BUMT i l’Orquestra TLP van oferir l’any 2016 a l’Espluga, ara però a Tarragona.

Les properes cites per a l’orquestra espluguina serà el diumenge 22 d’abril a Sarral, mentre que el dissabte 2 de juny tindrà lloc el concert de celebració del 10è aniversari a l’Espluga.