Antoni Carreras i Xavier Lozano fent la Ruta Templera i Hospitalera (Foto: La Xarxa)
Antoni Carreras i Xavier Lozano fent la Ruta Templera i Hospitalera (Foto: La Xarxa)

El programa Connecticat que emet TAC12 i produeix la Xarxa de Comunicació Local va visitar ahir dimecres la Ruta Templera i Hospitalera de l’Espluga de Francolí. El magazín, que s’emet de dilluns a dijous de 19h a 20h en directe, va emetre un reportatge fet pels periodistes de TAC12 i l’Espluga FM Ràdio, Gerard Bosch i Xavier Lozano. El programa va fer una visita a alguns dels punts més destacats de la nova proposta turística espluguina amb el seu impulsor, l’historiador Antoni Carreras. El reportatge mostra espais com l’església Vella, el carrer del Capuig, el Micvé Jueu o les restes de l’antic castell. També parla de les visites amb realitat virtual i guies vestits com a l’edat mitjana.