El restaurant Molí del Mallol, ubicat a Montblanc, serà un dels protagonistes del programa Joc de Cartes de TV3 d’aquest dimecres. L’establiment de la Conca de Barberà competirà amb tres restaurants de l’Alt Camp per obtenir el distintiu de millor restaurant amb calçots del Camp de Tarragona.

El concurs televisiu presentat per Marc Ribas ha visitat el restaurant montblanquí en aquesta segona temporada que va arrancar la setmana passada. El capítol d’aquest dimecres 28 de març està dedicat als calçots i es podrà veure a TV3 a partir de dos quarts d’11 de la nit. En aquesta edició, els de la Conca compartiran pantalla amb Casa Guri (La Masó, Alt Camp), El Trispolet (Valls, Alt Camp) i amb La MAsia Fontscaldes (Fontscaldes, Alt Camp).

Al Joc de Cartes cada setmana s’enfronten quatre restaurants de la mateixa zona i amb un tipus de cuina semblant. Els representants de cada establiment són els jutges i han de valorar la competència. El guanyador de cada programa es decideix amb la suma de tots els punts obtinguts i amb el vot decisiu del presentador.