Descarrega’l

El valor de fer coses per als altres de manera altruista

Avui seguim parlant amb ENTITATS de l’Espluga que tenen també una funció educadora i que compten amb infants i joves en el seu grup. Moltes les coneixem per les seves actuacions, però ens agrada que elles mateixes comentin i comparteixin els seus principals reptes que tenen entre mans : en aquest primer torn hem comptat amb l’Agrupament Escolta l’Estornell –el Cau- amb Marc López i Aida Moyà; Treu-li la pols al teu instrument amb Cristina Bosch; Colla de diables amb Roger Òdena; Casalet Kids amb Toni Morlans i l’Espluga Audiovisual/l’Espluga FM Ràdio amb Gerard Bosch.

Parlem de les persones, de l’entitat, de les seves activitats i propostes per seguir endavant i obrir-se a nous projectes i a més participants. En farem un segon torn per apropar-nos a la resta d’entitats. En la segona part, presentem un nou servei de suport a l’alletament matern que s’acaba de crear per a l’Espluga i la Conca, que inaugura local i obrirà cada dilluns a partir de les 17h al carrer de la Font número 34. Parlem amb les dues persones voluntàries responsables del projecte Meritxell Solé infermera i assessora de lactància i amb Montse Oliveres educadora i també assessora de lactància.