La Conca de Barberà per la Independència ha venut prop de 230 entrades per al Sopar Groc Solidari amb els presos polítics que se celebrarà aquest divendres a Montblanc, al restaurant El Molí del Mallol. Les places es van exhaurir en poc més de tres dies i també s’han rebut desenes de col·laboracions per a la fila 0.

El sopar té un preu de 30 euros i els beneficis es destinaran íntegrament a la Caixa de Solidaritat i a l’Associació Catalana pels Drets Civils. La xifra de recaptació es coneixerà durant l’acte, però des de l’organització ja celebren la bona rebuda de la proposta. Toni Cartanyà, membre de l’ANC, assegura que aquest divendres s’evidenciarà que el moviment sobiranista no s’està desinflant. “No només volem que els presos polítics surtin de la presó, sinó que volem tirar endavant la República”, ha afegit Cartanyà.

Aquest sopar comptarà amb la presència de reconegudes persones del món independentista com Agustí Alcoberro, vicepresident de l’ANC; Josep Rull, conseller de la Generalitat de Catalunya; Eusebi Campdepadrós, membre de la Mesa al Parlament i diputat de Junts per Catalunya; Ferran Civit, diputat al Parlament per ERC i membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils i Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn i membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

D’altra banda, l’entitat independentista també ha anunciat en declaracions a l’Espluga FM Ràdio que estan treballant perquè hi puguin haver parlaments per via telemàtica d’exconsellers que ara es troben fora de l’Estat espanyol.

ENTREVISTA a Toni Cartanyà, membre de la Conca de Barberà per la Independència