(Foto: Ocisport Serveis Esportius)

L’espluguí Roger Roig ha aconseguit la cinquena posició de la categoria Junior de la Buff Down Urban Barcelona, una prova de la Copa Catalana de descens urbà en bicicleta inclosa a la Cycling Week de la ciutat.

L’esdeveniment esportiu es va celebrar el 4 de març a les Fonts de Montjuïc de la capital catalana i va comptar amb la presència d’esportistes internacionals. L’espluguí hi va participar en representació de l’equip GR-171 i BTT Francolí.

Roig va competir en la modalitat DH Urbà i va superar amb èxit els obstacles i els salts del circuit que el va completar amb un temps de 01:19:490. La bona actuació del jove espluguí li va permetre pujar al podi en cinquena posició de la categoria Junior i el va situar en el trentè lloc de la classificació general de la prova.