Els Carquinyolis, el primer equip del Club Tennis Taula de l’Espluga de Francolí, ha aconseguit aquest divendres l’ascens a la Segona Divisió Provincial durant la seva temporada de debut.

Els de la Conca de Barberà ja són matemàticament equip de segona, després d’imposar-se per 12-0 als play-off d’ascens davant del Lira Vendrellenca “C”. El primer equip d’Els Carquinyolis ha estat líder de la lliga regular amb tots els partits guanyats.

D’aquesta manera, l’equip format per Joel Andreu, Sorin Anca, David Pàmies, Julià Pàmies i Joan C. Teixidó tanca un debut immillorable, ja que el club va fundar-se aquest setembre, i en només una temporada ja podran competir a la Segona Divisió Provincial. La temporada per al primer equip encara no ha acabat perquè hauran de disputar-se la primera posició simbòlica davant del CTT Ganxets “E”.

Els Carquinyolis “B”, que també va guanyar la lliga regular, ha disputat la promoció d’ascens però no ha pogut derrotar al CTT Ganxets “E”. Amb un resultat negatiu de 9 a 3, ara haurà de jugar la repesca davant del Lira Vendrellenca “C” i, si guanya, es disputarà l’ascens amb l’equip de la Segona Divisió Provincial situat en la zona de descens.

Finalment, Els Carquinyolis “C” no han pogut guanyar a l’AEC Reus “C” i acaben la temporada situant-se en la darrera posició de la classificació.