Intèrprets: Sergi Civit, Anna Garcia, Albert Grinyó, Montse Plana i Magda Buldó.

Descarrega’l! 

Informatiu cap de setmana on parlem de les següents notícies: El ministeri de Foment ja ha entregat a l’Ajuntament de Montblanc el projecte de construcció del túnel del Coll de Lilla, que preveu les mesures per evitar problemes geològics causats per les argiles expansives; El Ple de ’Ajuntament de l’Espluga ha aprovat per unanimitat, l’expedient de contractació de l’obra de millores al camp de futbol municipal del riu sec; L’Ajuntament de l’Espluga instal·larà llambordins en record a les persones de l’Espluga de Francolí deportades als camps d’extermini nazis; També aquest dijous el ple ha aprovat l’ingrés de l’Espluga a TAC12 i, d’altra banda, ha aprovat l’adhesió a nous annexos de l’Espluga Fm Ràdio a nous annexos de la Xarxa de Comunicació Local; La Conca de Barberà va tornar aquest passat dijous a la normalitat després de la nevada.