El Casal de l’Espluga farà entrega aquest diumenge dels premis del 23è concurs de dibuix de la Fira als sis guanyadors de les categories existents. El lliurament dels reconeixements es farà a partir de les 5 de la tarda al Teatre del Casal de l’Espluga coincidint amb la presentació de les coreografies de l’Escola de Dansa del Casal.

El dibuix de “Bota mullada” fet per Lluc de Caqueray ha estat el guanyador de la categoria F (nascuts el 2011), “Conan” de Jan Bosch s’endú el premi de la categoria E (nascuts el 2010) i Blanca Baldrich recollirà el premi de la categoria D (nascuts el 2009) amb el pseudònim “Plutó”.

Pel que fa a la categoria C (nascuts el 2008) la guanyadora ha estat Carlota Franquès amb el pseudònim “Dream”, Itzar Velasco de la Categoria B (nascuts el 2007) amb el pseudònim “Kira”. Finalment, el pseudònim “Estelbrillant” corresponent a Hanna Pavo ha estat la guanyadora de la categoria A (nascuts el 2006) i el seu dibuix serà la contraportada de la Revista el Francolí del febrer.  El certamen enguany concedirà un accèssit al dibuix de Júlia Mercado per destacar la pintura més innovadora.

Els nens i nenes guanyadors del concurs rebran un diploma acreditatiu i un val de compra de material escolar a la Llibreria i Papereria Index. El jurat del 23è Concurs de dibuix de la Fira ha estat format pels artistes locals Ilona Frihoff, Ramon Amigó, Josep Maillo, Ramon Joan Roselló i Joan Tarès. Aquesta vegada el concurs ha premiat una creació de cada curs escolar, mentre que en les darreres edicions cada categoria la formaven dos anys escolars. Tots els dibuixos participants es poden trobar al vestíbul del Teatre del Casal de l’Espluga.