L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga presentarà en públic aquest diumenge 5 de març les coreografies que enguany participaran en concursos nacionals i internacionals. El Teatre del Casal serà l’escenari de l’estrena dels treballs que es podran veure a partir de les 5 de la tarda.

La jornada d’aquest diumenge serà ja la sisena edició de la presentació oficial de les coreografies de l’escola espluguina. Aquest 2018 entraran a escena 14 coreografies de la temàtica contemporània. 9 d’aquestes coreografies seran individuals “solos” protagonitzades per diverses ballarines de l’escola. També hi haurà 3 duos o trios i finalment dos grups que concursaran en certàmens estatals i mundials.

La principal novetat d’enguany és que es podrà veure sobre l’escenari un total de 40 ballarines de edats diferents i de diversos pobles de la Conca representant un sol ball que competiran a escala mundial. L’aposta de la professora Jèssica Estadella es deu al fet que enguany la final del Dance World Cup se celebri a Sitges. Tot i això, el ball primer haurà de passar per la fase classificatòria de Burgos.

Estadella ha dit al programa esportiu de l’EFMR, l’Infoesport, que és tot un repte perquè “mai havia fet una cosa així”, però espera que l’Escola del Casal de l’Espluga sigui l’única en presentar tanta gent i que, així, pugui aconseguir un major impacte visual.

ÀUDIO: Entrevista a Jèssica Estadella, directora de l’Escola de Dansa del Casal

Cartell de la VI edició de la presentació de les coreografies