El Monestir de Poblet ha impulsat un concurs a través d’Instagram amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. El certamen ha començat aquest dilluns 26 de febrer i es podran publicar fotografies fins al 22 d’abril.

Les fotografies han d’estar centrades en qualsevol temàtica relacionada amb el Monestir de Poblet i el seu entorn. Per tal de participar en el concurs, és necessari que l’usuari segueixi el perfil del Monestir a Instagram i les publicacions han de citar el perfil @monestirdepoblet i han d’introduir l’etiqueta #concursPoblet. Les fotografies han de complir les bases que s’han publicat al web del Monestir. 

Els guanyadors no seran escollits per un jurat, sinó que el primer, segon i tercer lloc es decidirà per la quantitat de “likes” que tingui la fotografia. Els guanyadors es coneixeran durant la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, i les millors imatges formaran part d’una exposició que s’instal·larà a l’Hostatgeria de Poblet al llarg del mes de maig.

El primer classificat rebrà una visita guiada al Monestir de Poblet amb esmorzar a l’hostatgeria del Monestir de Poblet, el segon una visita al Monestir de Poblet i un lot de vins del Celler del Monestir de Poblet i, finalment, el tercer guanyarà un lot de llibres del Monestir de Poblet.

El Monestir de Poblet a les xarxes socials

El monestir cistercenc és actiu a les xarxes socials i té presència a Facebook, Twitter i a Instagram. La xarxa per excel·lència de la institució és Twitter, on ja suma prop de 2.800 seguidors i ha fet gairebé de 3.000 publicacions. El Monestir de Poblet entrava a Instagram a mitjan 2017 i és un perfil actiu superant ja les 200 fotografies compartides.