El polifacètic Pau Riba serà el convidat d’honor de la setena edició del Concurs de Rapsodes Font Baixa de l’Espluga que se celebrarà el 8 d’abril al Teatre Folch i Torres del Casalet de l’Espluga. 

El certamen, organitzat pel Casal de l’Espluga, enguany estarà marcat per la poesia de Clementina Arderiu, àvia del cantautor Pau Riba. Enguany, la poesia obligatòria que tots els participants hauran de recitar serà “Invocació als Poetes” d’Arderiu. Per això, Pau Riba oferirà una actuació musical amb, per exemple, musicant algun poema de la seva àvia.

L’acte començarà a les 6 de la tarda i els participants hauran de recitar la poesia obligatòria i una poesia lliure d’algun autor/a català reconegut. El Concurs de Rapsodes Font Baixa premiarà el guanyador/a amb 300 euros i també es donarà un segon premi de 200 euros i un tercer de 100 euros. Les inscripcions s’obriran aquest dilluns 26 de febrer i hi poden participar les persones majors de 18 anys.

L’any passat, Anna Maria Morera va guanyar el sisè Concurs de Rapsodes, una edició marcada pel centenari del naixement de Mossèn Ramon Muntanyola.