L’Associació de Jubilats de l’Espluga ha inaugurat, coincidint amb la Fira de l’Espluga, una cuina equipada amb tots els electrodomèstics i serveis a les instal·lacions de la plaça de l’Església.

L’entitat ocupa la segona i la tercera planta de l’antic edifici de la Cooperativa Comarcal de Consum des de l’any 2013,  tot i que no era la ubicació desitjada pels seus socis que preferien una planta baixa. L’actual Junta però, presidida per Ana Martínez, ha apostat per consolidar les instal·lacions afegint un servei fins ara inexistent, una cuina que hi ha construït l’Ajuntament de l’Espluga a petició de l’Associació.

Aquest dissabte de Fira, el diputat Jordi Turull va ser l’encarregat d’inaugurar la reforma que permetrà a les sòcies i socis de l’entitat fer tallers de cuina o similars, a més d’utilitzar-la pels àpats i altres festes dels Jubilats.

El col·lectiu lamenta però la manca de participació de persones majors de 65 anys a l’Associació, situació que volen canviar oferint nous incentius i activitats a parti d’ara.