Home Notícies Cultura GALERIA D’IMATGES: 453a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí

GALERIA D’IMATGES: 453a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí

0
GALERIA D’IMATGES: 453a Fira de Sant Vicenç de l’Espluga de Francolí

La Fira de Sant Vicenç ha viscut aquest cap de setmana la seva 453a edició que va començar oficialment amb la inauguració a càrrec del diputat al Parlament per Junts per Catalunya, Jordi Turull. Un any més, la plaça de l’Església, la travessera de Poblet i el carrer Lluís Carulla s’han omplert de paradetes de tot tipus.

A més a més, la programació ha inclòs diversos actes culturals, socials i esportius. D’entre aquests, en destaca l’estrena del Joc del Perxe, un concurs de preguntes de l’Espluga entre les entitats; la 20a Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins o, d’altra banda, la Fira Comarcal de l’Oli i del Vi Novell que ha comptat amb la participació d’unes 500 persones a l’esmorzar popular i també ha inclòs el concurs d’Allioli.

GALERIA D’IMATGES

Fotos de Gerard Bosch, Pep Torres i Xavier Lozano
X
X