La Fira de Sant Vicenç ha viscut aquest cap de setmana la seva 453a edició que va començar oficialment amb la inauguració a càrrec del diputat al Parlament per Junts per Catalunya, Jordi Turull. Un any més, la plaça de l’Església, la travessera de Poblet i el carrer Lluís Carulla s’han omplert de paradetes de tot tipus.

A més a més, la programació ha inclòs diversos actes culturals, socials i esportius. D’entre aquests, en destaca l’estrena del Joc del Perxe, un concurs de preguntes de l’Espluga entre les entitats; la 20a Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins o, d’altra banda, la Fira Comarcal de l’Oli i del Vi Novell que ha comptat amb la participació d’unes 500 persones a l’esmorzar popular i també ha inclòs el concurs d’Allioli.

GALERIA D’IMATGES

Fotos de Gerard Bosch, Pep Torres i Xavier Lozano