El Milmanda de Cellers Torres, per tercer any consecutiu, ha estat seleccionat com el millor vi blanc amb barrica segons l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV) en els Premis als Millors Vins i Espirituosos d’Espanya.

En aquesta nova edició, el vi blanc de Milmanda de l’anyada del 2014 ha estat seleccionat junt amb 34 vins i espirituosos d’11 categories diferents. En total, al premi hi optaven 655 vins. Aquest vi de la DO Conca de Barberà neix de les vinyes velles de chardonnay plantades davant del castell de Milmanda entre el terme de Vimbodí i Poblet i el de l’Espluga de Francolí.

La presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, ha destacat la importància que un vi de la denominació guanyi un premi com aquest.

La família Torres va adquirir els terrenys el 1975 i va plantar 15 hectàrees de la varietat chardonnay. Junt amb el Gran Muralles, el Milmanda és un dels més preuats del celler Torres i, en aquest cas, és gràcies als sòls argilosos i profunds i al clima meridional de temperatures fresques i fortes oscil·lacions tèrmiques.