La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga crearà aquest febrer el primer club de lectura infantil de la Conca de Barberà adreçat als nens i nenes de 9 a 12 anys.

La iniciativa vol ser complementària a l’activitat literària que ja es fa a les escoles del municipi i convertir-se en una oportunitat més per despertar l’interès dels infants per la lectura. El club de lectura proposaria cada mes un llibre que els participants haurien de llegir a casa i l’últim dimecres de cada mes els nens i nenes es trobarien per tal de comentar-lo. La bibliotecària de l’Espluga, Nuri Estadella, ha explicat a l’EFMR que també es planteja que cada membre del club sigui el moderador d’un dels llibres.

Nuri Estadella ha destacat la voluntat de convertir el club de lectura en una proposta lúdica i participativa que ajudi als infants a potenciar la comprensió lectora, així com l’escriptura i la creativitat. Les trobades del nou club de lectura seran el darrer dimecres del mes a dos quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola i serà una activitat gratuïta.

ÀUDIO: Entrevista a Nuri Estadella, bibliotecària de l’Espluga de Francolí