Eusebi Campdepadrós, advocat d’arrels montblanquines, ha estat elegit secretari primer de la Mesa del Parlament de Catalunya que s’ha constituït aquest dimecres. Campdepadrós era el cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona i, des d’aquest dimecres, forma part de la nova Mesa amb 41 vots a favor.

La dotzena legislatura del Parlament de Catalunya ha arrancat aquest dimecres 17 de gener amb l’elecció de Roger Torrent, diputat d’Esquerra Republicana, com a president del Parlament. En el mateix acte, també s’han nomenat els membres de la nova mesa que està formada per Josep Costa (JxCat) com a vicepresident primer,  José María Espejo-Saavedra (C’s) en el lloc vicepresident segon, Eusebi Campdepadrós (JxCat) com a secretari primer i David Pérez (PSC), Joan García (C’s), Alba Vergés (ERC) com a secretaris segon, tercer i quarta, successivament.

Campdepadrós ha celebrat el nou càrrec amb un missatge a les xarxes socials:

En aquest primer ple de la legislatura també hi ha participat l’espluguí Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana.