El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha renovat aquesta setmana el conveni amb la Diputació de Tarragona per promocionar-se conjuntament amb altres ens turístics públics i privats de la Costa Daurada de manera conjunta en fires nacionals, estatals i internacionals al llarg d’aquest 2018.

El d’enguany és ja el 15è conveni Corner i permetrà la promoció dels atractius turístics de la Costa Daurada en esdeveniments turístics juntament amb l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. De fet, la primera cita anual s’està desenvolupant aquesta setmana a Madrid amb la Fira Internacional de Turisme, Fitur. El president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet, va signar l’acord en nom de La Ruta del Cister que també inclou els Consells Comarcals de l’Urgell i l’Alt Camp.

La renovació del conveni permetrà la presència de La Ruta del Cister en mitjans de comunicació, ja que és desenvoluparà una acció de mercat nacional amb una campanya publicitaria per ràdio i també una acció de mercat estatal per internet.