Les cròniques que va escriure Santiago Rusiñol durant el viatge que va fer en carro amb Ramon Casas durant el 1889 i el 1892 es llegiran aquest dimarts a les 7 de la tarda al Museu de la Vida Rural en el marc de l’exposició “Per Catalunya en Carro” de Ramon Casas i Santiago Russiñol que es pot visitar a l’Espluga fins al 14 de gener.

La comissària de l’exposició, Vinyet Panyella, junt amb Josep M. Rovira i Josep M. Vallès posaran veu a alguns dels textos que Rusiñol va escriure al llarg del trajecte que fer amb Casas per la Catalunya interior, uns treballs que es publicaven a La Vanguardia.

La lectura de fragments dels escrits de Rusiñol és un dels actes de cloenda de l’exposició, però no és l’únic, ja que aquest dissabte 13 de gener s’oferirà una visita comentada a càrrec de la comissària de l’exposició. L’endemà, la mostra tancarà les seves portes i, alhora, es clourà el 150è aniversari de Ramon Casas que es va celebrar el 2016, però que es va allargar amb l’exposició que ha acollit el MVR.