Ja ha sortit al mercat la segona edició del nou llibre de Carme Martí, El camí de les Aigües. La darrera novel·la de l’escriptora montblanquina va sortir al mercat aquest passat octubre amb una primera tirada de 5.000 exemplars i ara se’n publiquen 1.000 més.

Les bones impressions entre els llibreters, la bona crítica dels lectors i estar entre els llibres més venuts han estat els motius pels quals el segell Amsterdam de l’editorial Ara Llibres ha decidit llençar la segona edició de la novel·la.

El camí de les Aigües es va presentar a Vil·la Engràcia, escenari de la història

El relat d’El camí de les Aigües s’ubica a la Conca de Barberà, en concret, al nucli de Les Masies, a l’Espluga de Francolí, durant el pas de la Guerra Civil i els anys de dictadura. La novel·la transporta les memòries de dones anònimes que van subsistir durant aquests episodis amb esforç i perseverança. Uns records que s’expliquen des de la mirada d’una cuinera, l’àvia de l’autora, que viu amb incertesa i dificultats aquell moment històric.