La Cursa de la Llufa de l’Espluga s’ha fet amb els noms de Kilian Jornet, Núria Picas i Dolça Ollé per a la tercera edició que se celebrarà aquest dijous 28 de desembre.

La triatleta de Valls, Dolça Ollé, va ser la primera a aparèixer en un vídeo a les xarxes socials amb el qual el Club Atlètic de l’Espluga confirmava l’assistència de la vallenca fent l’entrega de premis de la Cursa de la Llufa d’enguany. La reconeguda corredora de muntanya, Núria Picas, també s’ha sumat a la iniciativa fent una crida a la participació i assegurant que penjarà la llufa. Finalment, el darrer en afegir-s’hi ha estat Kilian Jornet, alpinista català reconegut mundialment per totes les proeses esportives que ha aconseguit.

La Cursa de la Llufa arriba aquest dijous a la seva tercera edició i se celebrarà a partir de les 4 de la tarda des de la plaça de l’Església. Enguany, la prova estrena una categoria per a caminadors. Les inscripcions es poden fer a la Papereria i Llibreria Índex, a l’Ajuntament de l’Espluga o mitja hora abans de la cursa per 4 euros. La Cursa de la Llufa dóna els seus beneficis a la Marató de TV3.

VÍDEO: Dolça Ollé parla de la Cursa de la Llufa

VÍDEO: Núria Picas assegura que penjarà la llufa

VÍDEO: Kilian Jornet penjarà la Llufa aquest dijous