L’alcalde de l’Espluga, David Rovira, ha anunciat aquest diumenge que el projecte del camp de gespa artificial serà la inversió estrella dels pressupostos del 2018 que se sotmetran a votació aquest dijous 28 de desembre en el darrer Ple Municipal de l’any.

“El camp de gespa és el projecte estrella”, afirmava l’alcalde de l’Espluga durant l’entrevista del programa l’Ajuntament a Casa de l’Espluga FM Ràdio. David Rovira avançava diumenge que els pressupostos del 2018 inclouran una partida de 500.000 euros corresponent a la construcció del camp de gespa.

Com estava previst, el nou equipament es preveu en l’actual ubicació del camp de futbol municipal del riu sec, espai annex al nou pavelló de l’Espluga. El consistori ja està pendent de la redacció del projecte que es va encarregar al Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la instal·lació es podria fer a finals d’aquesta temporada.

El camp de gespa artificial ha estat una de les promeses electorals que els grups municipals han presentat en els seus darrers programes. L’actual equip de govern va assegurar que l’equipament esportiu s’impulsaria després de la construcció del nou pavelló. De fet, el regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, en el debat a l’EFMR del mes de maig ja va avançar: “Volem que l’any 2018 sigui el del camp de gespa artificial”.