L’Orquestra i el Cor Treu-li la Pols al teu Instrument de l’Espluga ha felicitat les festes de Nadal publicant una actuació de l’orquestra en vídeo a les xarxes socials en què interpreta “Jingle Bells”. El vídeo es va enregistrar aquest divendres 15 de desembre al local d’assaig de l’entitat al Casal de l’Espluga amb la participació d’una vintena de membres de l’orquestra i amb la col·laboració de l’EFMR.

L’entitat tanca un 2017 en el qual ha celebrat quatre concerts, un dels més destacats va ser el del 17 de juny al Museu de la Vida Rural quan l’orquestra i el cor van tocar conjuntament per primera vegada. L’orquestra també ha ofert un concert al Pla de Santa Maria i a Rocafort de Queralt. Finalment, les dues formacions musicals han participat en la Festa de la Música de l’Espluga.

Canvi de junta i nova direcció musical

D’enguany en destaca el canvi de junta ara encapçalada per Laura Poblet, qui va rellevar a Anna March després de 9 anys a la presidència de l’entitat. Des d’aquest canvi de junta, la vicepresidenta ​de l’associació ​és Anna Riba, la secretària Laura Avià i la tresorera Ester Farré. Amb l’aprovació per unanimitat de la junta entrant, es va donar per finalitzat el procés legal d’integració del Cor i els seus membres a l’associació TLP.

D’altra banda, l’inici de la nova temporada, corresponent al curs 2017-2018, va començar amb la renúncia de Borja Moll de la direcció de l’orquestra i el cor per motius personals.  Moll ha estat substituït per Diego Calderón, en la direcció de l’Orquestra, i per l’espluguina Anna Guasch, en el cas del Cor.

A les portes del 10è aniversari

L’entitat ja prepara la celebració dels seus deu anys de vida que es commemorarà durant el 2018 amb una sortida a Durro i diverses actuacions durant l’any.