La construcció d’una vorera a la carretera de Poblet de l’Espluga és la proposta que s’ha imposat als pressupostostos participatius d’aquest 2017 amb 78 vots, gairebé el doble que el projecte d’una zona d’esbarjo per a gossos amb pipicà, l’altra idea que competia en la fase final d’aquesta iniciativa.

El procés de votació s’ha celebrat des del divendres 1 fins al dilluns 11 de desembre i enguany ha comptat amb amb 119 vots, el que suposa un 3,7 % de participació. Només una persona ha votat en blanc, mentre que 40 ho van fer en favor de la zona d’esbarjo i pipicà per a gossos a l’Urbanització Carreras i, d’altra banda, 78 per la vorera de la carrertera de Poblet.

El projecte guanyador s’executarà, amb un pressupost de 18.000 euros, durant el primer trimestre del 2018 i suposarà la construcció d’una vorera a la carretera de Poblet, entre l’encreuament del camí de la Cometa i la placeta del carrer Escodines. Amb aquesta intervenció es completarà la vorera ja existent en aquella banda de carrer i, així, els vianants ja no hauran de transitar per la calçada. Aquesta idea també incorpora l’arranjament de la part de zona verda que hi ha en aquest encreuament.