El local social de la Germandat de la Santíssima Trinitat acollirà des d’aquest divendres l’exposició de l’obra fotogràfica d’Enric de Santos titulada “Instants d’una vida: 35 anys de fotografia”.

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres 8 de desembre a les dos quarts de 12 del matí al local social de l’entitat, ubicat a la plaça de l’Església, i es farà de la mà d’Enric de Santos, l’autor dels treballs.

La mostra ofereix un recull de la carrera fotogràfica d’Enric de Santos i reflexiona sobre els canvis tecnològics en aquest camp, el pas de la fotografia analògica a la digital, que el mateix autor ha viscut. De Santos és un fotograf amb una llarga trajectòria i ha exposat, per exemple, a Itàlia, Anglaterra, Iugoslàvia, Marroc, Rússia, Mèxic, Veneçuela, els Estats Units a al Japó, entre d’altres.