Descarrega’l

Aquest diumenge hem passejat amb l’Enric Palau, escultor i pintor. Aquest divendres va inaugurar una mostra de les seves obres recents a l’Espai d’Art del celler Clos Montblanc de Barberà de la Conca, aquestes obres es podran veure fins a finals de gener del 2018. Enric Palau, va néixer a Barcelona, però tot cofoi reivindica el fet de tenir per part paterna arrels espluguines. Després de portar una vida laboral intensa sempre relacionada amb l’art, decideix residir a l’Espluga. En els seus anys d’aprenentatge va col·laborar amb els escultors Lluís Cera (pare i fill) del Taller Donadeu de la Llagosta, amb Josep M. Subirats, Rosa Serra, etc.

Les músiques que ens ha proposat:

W. A. Mozart – primer moviment de la Petita Serenata Nocturna K 525
Elvis Presley – Blue Suede Shoes
Luciano Pavarotti – O Sole Mio ( Napolitana)