L’emissora municipal de l’Espluga de Francolí, l’Espluga FM Ràdio, altera la programació d’aquest dimecres i només oferirà serveis mínims a causa del suport a la vaga general d’aquest 8 de novembre per part dels treballadors i col·laboradors de l’emissora.

Davant de la situació que viu Catalunya i l’empresonament de part del govern català, cessat pel govern espanyol, i també dels líders de l’ANC i Òmnium Cultural, l’EFMR i l’Espluga Audiovisual se sumen a l’aturada de país en defensa dels drets i llibertats socials i laborals i en suport a les institucions catalanes.

Durant la jornada de vaga general d’aquest dimecres, l’EFMR no emetrà l’espai Lectures de les 11.30 h, el programa Passeig Musical de les 12 h, el Música a la Carta de les 16 h, l’Un altre Programa de Música de les 20 h i tampoc El dia en un minut i el Story Time de les 21 h. També s’interrompen les emissions de l’Agenda Cultural i l’actualització al web del servei de ràdio a la carta. Tot i això, l’emissora oferirà les dues emissions de l’Informatiu Diari a les 11 h i a les 19 h amb el seguiment de l’aturada i l’actualitat d’aquest dimecres 8 de novembre.