L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument començarà la temporada aquest dissabte 14 d’octubre amb un concert a Rocafort de Queralt. L’Església de Sant Salvador d’aquest municipi viurà, a les 12 del migdia, l’estrena de Diego Calderón al capdavant de la formació musical que encara la desena temporada de la seva història.

L’Orquestra arrancarà la temporada amb cares noves, ja que aquest nou curs suma nous membres i comptarà amb més de 25 músics dalt de l’escenari. Tot i el canvi de director, després de la renúncia de Borja Moll, l’Orquestra TLP seguirà amb la mateixa essència musical, fent sonar bandes sonores de pel·lícules i de sèries de televisió o interpretant hits musicals, com els d’ABBA o els Beatles.

D’aquesta manera, dissabte l’Orquestra TLP encetarà aquesta nova etapa, però l’entitat manté obertes les inscripcions per a nous membres, tant per l’Orquestra com pel Cor, a través del Facebook de la TLP o mitjançant les direccions de correu electrònic (treulilapols@gmail.com o elcortlp@gmail.com).