El proper diumenge 15 d’octubre se celebrarà la primera edició de la cursa Mou-te pel Trepat a Barberà de la Conca. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació Esportiva Barberà de la Conca Mou-te i comptarà amb una cursa de 5 km i una d‘11,5 km amb uns 220 metres de desnivell positiu. 

Les curses compartiran recorregut els primers quilòmetres i les dues transcorreran entre vinyes per camins del terme municipal de Barberà. També se celebrarà un esmorzar de verema per tots els participants i es donaran regals commemoratius, així com també hi haurà un sorteig de productes vinícoles.

Actualment hi ha 100 inscrits i les curses començaran a les 9 del matí, amb sortida des del carrer Valldemur, situat a la zona esportiva de la piscina. A les 11:30h hi haurà l’entrega de premis i els sortejos. Hi haurà premis pel 1r, 2n i 3r classificats general masculí i 1r, 2n i 3r femení de cadascuna de les dues curses, 5 Km i 11 Km.