Aquest dissabte les localitats de Conesa, Savallà del Comtat, Rauric i Pontils de la Conca de Barberà van viure en directe dos dels trams del 53 Ral·li Catalunya Costa Daurada. Milers de persones amants del motor d’arreu de la comarca, de la província i fins i tot estrangers van desplaçar-se als diferents trams on els cotxes passaven durant el dia de la prova.

El tram “El Pont d’Armentera’ era nou i va crear un gran ambient entre els espectadors amb final a la població de la Conca, Pontils. El segon tram en qüestió, ‘Savallà’, era completament nou i estava situat a les rodalies de Santa Coloma de Queralt, circulant entre Rauric i una vegada passat el nucli de Conesa. En els dos trams es va poder veure passar els vehicles de ben a prop fins a dues ocasions, ja que el tram es va repetir a la tarda. Entremig dels vehicles del WRC van passar els cotxes clàssics.

Pel que fa al Ral·li en general, Kris Meeke va finalitzar el Ral·li Catalunya 2017 a la part alta del podi acompanyat per Sébastien Ogier (líder del mundial), segon, i Ott Tänak, tercer. Dani Sordo va guanyar el Power Stage tot i tenir un accident el dissabte en el tram de Savallà.