L’EFMR estrena aquesta nova temporada dos espais en anglès entre la programació setmanal. D’una banda, l’emissora acomiada el dia amb un conte infantil íntegrament en anglès i, de l’altra, els dilluns la música es convertirà en el vehicle per aprendre aquesta llengua.

Entre les apostes de la nova programació, l’emissora municipal inclou els títols “Excuse Me” i “Story Time”. El primer s’estrena aquest dilluns a les 8 del vespre. Es tracta d’un programa presentat per Carlos Fuentes i Cristina Sanahuja en què la música en anglès és la protagonista. La proposta, amb diferents seccions, explica el significat de les lletres de cançons destacades de l’escena internacional.

D’altra banda, Jill Haywood narra de dilluns a divendres un conte infantil en anglès, l’espai s’emet a les 9 del vespre i té una durada d’uns 5 minuts, sota el títol “Story Time”. L’espai ja fa dues setmanes que s’emet i els contes poden recuperar-se al web de l’EFMR.

Les dues propostes s’inclouen a la graella amb l’objectiu de generar interès per la llengua anglesa i que, com en d’altres aspectes, l’Espluga FM Ràdio sigui alhora un instrument per aprendre idiomes. Els nous programes en anglès estan adreçats a un públic de totes les edats, des dels infants perquè puguin adquirir l’hàbit d’escoltar l’anglès en el seu dia a dia, fins als adults que podran posar a prova el nivell d’anglès.

1 COMENTARI

Comments are closed.