La primera edició del Posa’t la Gorra d’aquest diumenge a Montblanc va aconseguir reunir 9.646 euros que es destinaran a la Casa dels Xuklis d’AFANOC, l’espai d’acollida per a familiar de nens amb càncer.

La jornada va incloure més d’una desena d’activitats i, durant el matí, es van habilitar quatre punts de venda de marxendatge de l’AFANOC, mentre que a la tarda es va centralitzar en un sol punt a la plaça de Sant Francesc. Als estands també hi havien urnes per dipositar-hi donacions. La gorra solidària d’AFANOC va ser el producte estrella i se’n van vendre unes 1.000 a un preu de 7 €. També es van comprar moltes xapes, clauers, polseres i imans.

D’altra banda, la celebració de la Festa Holly també va servir per recaptar fons en benefici dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies, ja que els sobres amb la pols de colors es venien al preu d’un euro que se suma a la xifra solidària de més de 9.500 euros.

A la xifra de recaptació total també s’hi inclouen les donacions i vendes de gorres que es van fer dissabte a l’Espluga en el marc del taller de circ dins de la trobada de colles infantils de diables i bestiari.

L’impulsor de la iniciativa, Sergi Estadella, es va mostrar molt satisfet per la rebuda de la primera edició i va agrair el suport de les entitats i els voluntaris. Estadella va expressar la voluntat de convertir el Posa’t la Gorra en una cita anual a Montblanc. Un interès que també va mostrar el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó.

GALERIA D’IMATGES DEL POSA’T LA GORRA