El Mas d’en Xup, situat al terme municipal de l’Espluga, torna a ser l’escenari d’una nova festa il·legal, després que a finals del 2016 ja se’n visqués una. Desenes de joves hi han arribat aquest dissabte i, segons ha pogut saber l’EFMR, tenen intenció d’estar-s’hi fins dilluns.

Els terrenys del Mas d’en Xup, que són propietat d’una entitat bancària, han estat ocupats per desenes de cotxes, furgonetes, autocaravanes i, com a mínim, un camió amb l’equip de so. Per ara, els participants de la festa no han accedit a l’edifici, ja que estan situats als terrenys annexos. Des de lluny es pot escoltar la música electrònica de la festa.

Aquesta nit diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra han establert punts de control als accessos del terme.

Aquesta no és la primera vegada que se celebra una festa d’aquest tipus al Mas d’en Xup, ja que el 18 de desembre del 2016 se’n va produir una de similar. Llavors centenars de persones van participar a la festa durant dos dies. El Mas d’en Xup és una masia d’origen medieval, edificat sobre una antiga vila romana.