El Museu de la Vida Rural celebra aquest dijous a les vuit del vespre la cinquena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga, amb quatre poetes convidats i la música de Germà Aire. L’edició d’enguany inclou una iniciativa solidària en favor dels refugiats sirians impulsada per l’Associació Joan Ponç.

La cinquena entrega del RUSC portarà al jardí del Museu de la Vida Rural els poetes Odile Arqué, Francesc Gelonch, Martí Sales, Laia Noguera  i Manuel Forcano. L’acte acabarà amb la música de Germà Aire.  A més de la poesia i la música, el RUSC també obre les portes de la solidaritat amb el projecte de  l’Associació Joan Ponç. Es tracta d’una iniciativa en favor dels refugiats sirians, el RUSC Solidari, un projecte humanitari en què la poesia esdevé un vehicle d’unió entre cultures.

D’altra banda, la poesia per a infants arribarà dissabte amb el Rusquet. En aquest cas, l’acte començarà a les 11 del matí a la Sala Pròleg del museu i hi participarà el poeta Andreu Galan i el beatboxer i pianista Jaume del Corral.