El Concurs de Paelles d’aquest diumenge ha aplegat més de 80 de persones al bar l’Esquitx de la Pisicna Municipal en el que ha estat un dels primers actes de la Setmana de la Joventut de l’Espluga.

Com és habitual les diferents colles, 9 en total, han elaborat les paelles optant a dos premis, un que puntuava el gust i l’altre la originalitat en la presentació. La paella de la colla del Miquel i el David ha estat la que el jurat va trobar més gustosa, mentre que la paella de “Les purris” va guanyar el premi a la més original.

Un any més, el Concurs de Paelles ha estat un dels primers actes de la Setmana de la Joventut. En aquest sentit, el Faistiu 2017 ha arrancat amb la presentació del llibre Escracks, de l’espluguí Jordi Amigó, i amb la 2a Festa del Motor al Motopark Francolí, dos actes celebrats aquest dissabte.

IMATGES DEL CONCURS DE PAELLES