El patinador espluguí, Josep Maria Trullols, ha aconseguit la 13a posició del Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en categoria cadet. La competició s’ha celebrat aquest cap de setmana a Banyoles i l’espluguí ha estat el patinador de la província de Tarragona que ha obtingut més bons resultats, sent alhora el 6è classificat de Catalunya.

La participació en els campionats d’Espanya va començar dijous amb els primers entrenaments, mentre que divendres a la tarda l’espluguí ja va fer el disc curt i dissabte a la tarda va ser el torn del disc llarg. El patinador del Club Patí Casal de l’Espluga competia amb patinadors de la federació catalana, gallega, navarresa, murciana, madrilenya, andalusa i càntabra.

Les dues actuacions li van valer 212,1 punts que es van traduir en aquesta 13a posició del campionat estatal. Dues participacions en la competició que, de fet, es van poder seguir en directe a través del web de la federació i que ara es poden recuperar al mateix portal web.

VÍDEO actuació del disc curt. L’actuació de Josep M. Trullols es pot veure al minut 1:24:54