Endesa ha provocat talls de llum intermitents a l’Espluga durant aquest matí a causa de les tasques d’actualització del sistema de tres estacions transformadores del municipi. Els talls del subministrament han tingut una durada d’uns vint minuts, s’han repetit al llarg del matí i seguiran aquest vespre a partir de les 19 h.

Es tracta d’un treball intern de la companyia per monitorar les estacions transformadores per tal de poder-les controlar a distància remotament. Les tres estacions que s’estan actualitzant estan ubicades a la connexió del carrer Sant Miquel amb l’avinguda Catalunya, al carrer Prat de la Riba i al lateral de la Residència Jaume I.

Per desenvolupar aquests treballs, Endesa ha instal·lat des d’aquest dilluns generadors elèctrics de grans dimensions per alimentar les estacions en les que s’està treballant.